Drive

- Update look en feel

- Mogelijkheid toegevoegd om bestanden te verplaatsen

- Verbetering overzicht 'Recente documenten'

PBCL

- Update look en feel

- Het online bewerken van word en excel bestanden (Edit Online)

- Verbeterd proces voor resetten van wachtwoord en MFA

- Probleem opgelost met het exporteren van de PBCL bij grote hoeveelheid data

- Verbeteringen bij het inloggen en verlopen van de sessie. Wanneer je sessie verloopt wordt nu onthouden waar je bent gebleven. Na login kom je weer terug op de plek waar je bent gebleven.

Docflow

- Docflow API kan nu bestanden verwerken vanuit externe pakketten op basis van een bedrijfsnummer. Bijvoorbeeld het BTW nummer voor de btw aangifte of het Kvk nummer voor de Jaarrekening.

Financiele Rapportage

- Voor het importeren van financiële data vanuit Twinfield wordt er nu gekeken naar de afgelopen 3 jaar(voorheen 2 jaar)

Portal

- Wanneer je sessie nog actief is, wordt je automatisch naar het dashboard geleid op het moment dat je naar de loginpagina navigeert.

Verbeteringen

- Diverse verbeteringen op de achtergrond die bijdragen aan een optimale performance, stabiliteit en gebruiksgemak van het platform