Nieuw design en functies Docflow

• Nieuw responsive design;
  • Betalingskenmerk wordt gegenereerd;
  • Verwijderen van flows door organisatie administrator mogelijk, indien flow nog niet is gestuurd naar de klant of andere derde partijen;
  • Diverse platform verbeteringen.

Introductie zoekbalk

Bij de applicaties Notificaties, Drive en Jaarplan is een zoekbalk toegevoegd, zodat het gewenste item opgezocht kan worden.

Automatisering van processen

Vanaf juli 2020 ondersteunen wij Internet Explorer 11 niet meer. We raden je aan om deze browser te vervangen door de laatste versie van: Microsoft Edge, Firefox, Chrome of Safari.

Overige aanpassingen

• Diverse platform verbeteringen.

• Bij flows waarbij documenten naar de Belastingdienst of KvK e.d. worden gestuurd, is minimaal een XBRL-document verplicht.

• Bij Drive is een pdf-voorbeeld beschikbaar via een dubbelklik op het document. Het document opent zich dan op een nieuwe tabblad